Det kan verkligen vara lyxigt att någon gång nu och då unna sig en lyxig spa-weekend. Nära Tierp finns några riktigt härliga spa-hotell om du vill få en avkopplande helg i avstressande miljö. Vi tipsar om hotell nära Tierp som erbjuder både massage och spa.

Det finns egentligen inte så många bra möjligheter till en avkopplande spa-weekend i Tierp. De företag som idag kan erbjuda konferensmöjligheter och weekenderbjudanden är:

  • Leufstabruks Wärdshus & Konferens
  • Nya Gästgivaregården i Tierp AB
  • Söderfors Herrgård

Om man vill hitta ett riktigt traditionell spa-hotell för att köpa ett weekend-paket måste man söka sig en bit utanför Tierp. De närmaste större städerna är Gävle och Uppsala och här finns en hel del att välja mellan. Några av hotellen i Gävle och Uppsala kan erbjuda mycket fina rum, pooler, bastu , massage och allt som behövs för en trevlig, avkopplande helg.

Om man vill ge bort en trevlig födelsedagspresent kan ett spa-paket vara något att fundera över. Det brukar vara en mycket uppskattande present.

Högbo Brukshotell är ett mycket fint brukshotell där det finns både bastu, inomhuspool, spa- och hälsocenter. Här erbjuds också massage. Du bokar rum på hotellet här.

Om du hellre vill söka dig söderut från Tierp kan vi tipsa om First Hotel Linné och Clarion Hotel Gillet. Båda dessa hotell är mycket charmiga och de erbjuder båda spa- och hälsocenter. På Clarion Hotel Gillet finns en inomhuspool och på First Hotel Linné kan du också få massage. Om du vill boka en skön weekend på dessa hotell gör du det enklast genom att följa denna länk.

Vi hoppas att du tar dig tid och att du unnar dig en skön spa-weekend. Det är ett bra sätt att ladda batterierna igen för att sedan kunna köra igång med vardagens bekymmer och arbete helt utvilad och fräsch!